Onze Clumber Spaniëls

Angel 8 maanden

Kamp. Diddlina of Those that do ( Angel)   NJK ’15,  JW’15,  Bundessieger ’17 , Winster’17.

Angel heeft zich tot op heden laten kennen als een enthousiaste en spontane hond die overal voor in is. Of het nu jachttraining is, een dogshow, een wandeling of fietstocht of gewoon lekker thuis voor de bank liggen, ze waardeert het allemaal.  U vindt van haar de showverslagen, de jachtdiploma’s, de gezondheidsuitslagen en het nestje op deze website.

HD-B,    ED 0-0,   ECVO alles vrij,  PDP1 vrij,  EIC vrij.


Chervoods Snow Karima of tassi “Ari”

B en NL Kamp. Chervood’s Snow Karima of Tassi, ( Ari)   NJK ’17, Bundesjugendsieger ’17, Winner ’17.

De van geboorte Deense Karima, roepnaam Ari,  is bij ons gekomen in Oktober 2016.  Een blije pup van 16 weken met heel veel praatjes.  Gelukkig heeft Angel een groot deel van de opvoeding op zich genomen.  Met gehoorzaamheidstraining doet hij zijn uiterste best en zwemmen is zijn lust en zijn leven.  Apporteren is niet helemaal zijn ding.   Ari is een deugniet en een clown maar bovenal een vriendelijke reus.   De manier waarop hij tijdens het nestje van Angel zijn zachte aard heeft laten zien heeft onze harten voor hem doen smelten.   Hij heeft zich inmiddels al vele malen zeer succesvol op de show laten zien.

HD-A,  ED 0-1,  PDP-1  vrij,    EIC vrij  ( PDP-1 en EIC op basis van erfelijkheid)


Ziva

Ziva van de Kapelberg,  BeJK ’18, NL JK ’18.

Ziva  is in Februari 2017 bij ons geboren uit de combinatie Angel en Catch.  De enige dame in het nest van 6 die absoluut haar mannetje staat.  Een pittige tante die Ari als haar grote voorbeeld heeft uitgekozen.  Zwemmen doet ze als de beste en met jachttrainingen doen we  haar een groot plezier.   Op de show heeft ze zich in de jeugdklasse zeer succesvol getoond en is inmiddels Belgisch en Nederlands Jeugdkampioen en Crufts gekwalificeerd!

HD-B