pups/ herplaatser

In de winter van 2017 hebben we een nestje gefokt van onze Angel.  Dit was ons enige nestje Clumbers, met onze huidige honden fokken wij niet (meer).

Hieronder kunt u de hele periode terugzien van ons nestje Clumbers.


Op 25 December 2016 is Angel gedekt door Wyclydo’s  Catch The Wind.

catch   show-bleiswijk                      Catch                                                   Angel

  • Heupdysplasie:               A                                     B
  • ECVO ogentest :            alles vrij                      alles vrij
  • Elleboogdysplasie:       vrij                                 vrij
  • EIC:                                                                                vrij
  • PDP1                                                                            vrij

1-2-2017:   Nog drie weken te gaan, de weken waarin de pups echt zullen gaan groeien.  Nu draagt Angel nog heel hoog, de rug en ribbenkast worden breder, de buik staat strak en ze eet liever in kleine porties.    Springen en galopperen  is er even niet meer bij…..  Vandaag haar volle vacht alvast een beetje geknipt.  Jammer, het stond haar zo mooi maar hygiëne boven al.

20170201_geknipt    20170130_weg-taille


13-2-2017:    nog 12 dagen,   onze woonkamer opnieuw ingedeeld, ruimte voor de “kraamkamer”  gemaakt.  De werpkist staat, de weegschaal gereed, kraampakket achter de hand.   Nog even geduld maar dan kunnen de pups komen, wij zijn er klaar voor.  En Ari….. die gaat er voor de gezelligheid gewoon bij liggen en verzorgt Angel als een echte gentleman, de lieverd.


Puppymovement. Soms zijn de pups zo actief dat je ze kunt zien bewegen. Jammer dat jullie het niet kunnen voelen, dat is zo bijzonder. ….. Sorry voor de modder in de vacht, we zijn net aan de wandel geweest.


Geboren!    Angel heeft ons verblijd met 6 pups in blakende gezondheid.  5 Reutjes en 1 teefje.


De melkbar is open!


Mag ik u voorstellen aan:    Arie, Bear, Cosmo,  Devon, Enzo & Ziva    in willekeurige volgorde….


Een week zijn ze alweer……..    en ze worden steeds actiever en zo af en toe best luidruchtig.   Luister maar eens mee, als  moeder naar hun zin niet snel genoeg gaat liggen om te  zogen…………


Dit is zo leuk, binnen drie dagen weten de pups dat het fluitje “eten” betekend en uit het niets krioelen de puppy’s door elkaar op zoek naar de voerbak.