Crisistijd

Corona is sinds Februari 2020 een deel van het wereldse leven geworden en voor een ieder heeft dat grote invloed op het dagelijks leven. Voor ons hondenmensen betekent dat voorlopig geen shows, geen trainingen, geen groepswandelingen, geen cursussen of workshops. Maar wat wel gewoon mag en waar we onze honden superblij mee maken zijn de vrije weekenden die we heerlijk gebruiken voor fijne wandelingen met ons eigen roedeltje. Dus in plaats van chique showfoto’s of actieve werkfoto’s nu een update met wandelmomentjes.

En natuurlijk is het de tijd van thuisblijven dus ook thuis worden er volop activiteiten verzonnen om de honden mentaal gezond te houden. Naast puzzels, apporteer- en zoekopdrachten en voerballen is de ballenbak hier een gewaardeerd speelmoment. Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid. Stay Safe.