Welkom Karima

Zaterdag 17 september was het zover, de trip naar Denemarken om Karima op te halen bij Chervood’s kennel.  Na een lange reis,  fijne kennismaking met Karima en papa Simba,   getrakteerd op een heerlijk diner.  Onder het genot van een kopje koffie en een pup onderaan de voeten veel kennis over het ras meegekregen van deze gerespecteerde fokker.    Zondag thuisgekomen en kennisgemaakt met de hele familie en Stabij Otje.   Inmiddels is Karima al helemaal thuis, slaapt keurig de hele nacht door en heeft laten merken dat hij een vreselijke hekel heeft aan hekjes.  Lieten de dames zich door elk hekje tegenhouden, Karima weet elke hekje weg te duwen, los te krijgen of er overheen te klimmen.   Mijnheer heeft overduidelijk een eigen mening  en lijkt elke situatie wel aan te kunnen.  Gelukkig weten de dames wat opvoeden is en die hebben het er dan ook maar druk mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *